Hazır Ofis Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Hazır Ofis geçtiğimiz yıllarda son derece popüler hale geldi. İş hayatında verimi artırmak isteyenlerin tercihi hazır ofis birçok açıdan kolaylık sağlıyor. En baştan ofis inşa etmek çoğu açıdan zor olabilir. Hem maddi açıdan hem de psikolojik olarak yorucu olmamasıyla yarar sağlaması açısından hazır ofis iş sahiplerine avantaj sağlamaktadır.

Yeni kuracağınız ofisinize eşya almak ya da tadilat yaptırmak gibi şeylerle uğraşmanıza gerek kalmadan ihtiyacınız olan her şeyi hazır olarak bulabilirsiniz. Hazır ofisler, tüm ihtiyaçlar karşılanmış, elektrik, su doğalgaz ve internet gibi temel ihtiyaçlar sağlanmış şekilde teslim edilir. Böylece hem zamandan hem de işinize aktarmanız gereken enerjiden tasarruf etmiş olursunuz. Kiralık ofis sayesinde ofisinizi tuttuğunuz andan itibaren hiç bir uğraşa girmeden direkt çalışmaya başlayabilir, ofis adresinizi belirleyebilir ve misafir ağırlayabilirsiniz. Kiralık ofis sayesinde daha kaliteli bir iş ortamına da sahip olabilir, odağınızı iki kat artırabilirsiniz.

Neden Hazır Ofis?

Hazır ofis diğer seçeneklere göre ekonomik açıdan da daha avantajlıdır. Kiralık ofis sayesinde yüksek maliyetlere gerek duymadan hayal ettiğiniz iş ortamına kavuşabilirsiniz. Daha verimli çalışmak için ihtiyacınız olacak mobilya, aditat, elektrik, ısınma gibi tüm hizmetler sizin için hazırlanır. Böylece siz kendinizi detaylar için yormadan sadece işinizle ilgilenebilirsiniz. Hiç bir yükümlülükle uğraşmadan kolayca erişim sağlayabileceğiniz kolaylıklar sunması ofis kiralama kavramı daha popüler hale getirmektedir.

Normal bir ofis kiralama sürecinde yaşayacağınız tüm depozito, nakliyat, taşınma, yerleşme, hızlı internet kurulumu, modern mimariyle uyumlu ofis renövasyonu darken; şirket kurulumunuzun ciddi bir masraf ayağını bu süreç oluşturmaktadır. Hazır bir ofise geçtiğinizde ise; gerek tüm kurulum ve detaylı masralfarın yanısıra; yıllardır bu işi yapan, sekreteryadan, call-center’ına, rutin ofis hizmetlerinden, toplantı süreçlerine profesyonellerle çok daha uygun ücretlere çalışmış olursunuz.

Hazır Ofis Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

Hazır ofis kiralamanın en avantajlı yanlarından biri tüm masraflarınız tek bir faturada kalem kalem tarafınıza iletilmesidir. Düşünmeniz gereken ofis yönetimini sizin adınıza anlaştığınız firma tarafından sağlanacaktır. Böylece siz ofise gerekli olan eşyaları dizmekten tutun gerekli hizmetlerin sağlanması gibi hiç bir konuyla ilgilenmeden sadece işinize odaklanabilirsiniz.

Başlıca avantajları sıralayacak olursak :
1) Daha uygun fiyat karşılığında ofisinizin tüm masraflarını karşılarsınız.
2) Sekreterya servisleriniz için personel gereksiniminiz olmaz.
3) Üst düzeyde profesyonel bir firma imajına sahip olursunuz.
4) Türkiye’nin en elit muhitlerinde ve en ünlü plazalarında ofisiniz olur.
5) Geniş plaza ağı olan bir firma ile çalışmanız halinde şirketinizi bir çok yere taşıyabilirsiniz.
6) Araştırmalara göre hazır ofisteki çalışanlar daha iyi performans sergilemektedir.
7) Teknoloji masraflarınız azalır, yüksek hızda internet ve sunucu desteği hizmeti alırsınız.
8) “Networking” ; hazır ofislerde büyümek isteyen, yeni fırsatları kovalayan diğer firmalarla tanışırsınız.
9) Gereksinimleriniz doğrultusunda size uygun bir ofis planı oluşturabilirsiniz.
10) Şirketinizi kapattığınızda ya da başka bir yere taşındığınızda; hazır ofisten taşınmak çok kolaydır.

Hangi Hazır Ofis?

Ofis kiralama iş hayatında kalite ve düzen isteyen insanların artmasıyla daha yaygın bir kavram olmaya başladı. Ofis kiralama sadece kendinize ait bir ofis alanının var olması anlamına gelmekle kalmayıp bulunduğunuz yerde network elde etmenize de yardımcı olacaktır. İş hayatında tüm potansiyeli kullanmak isteyenlerin tercihi kiralık ofis tutarken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Konu ofis kiralama olduğunda Plaza Cubes , Türkiye’nin en köklü ve bu alanda en tecrübeli sanal ofis, hazır ofis, coworking ve toplantı odası hizmetleri veren şirketidir.

Plaza Cubes sunduğu kiralık ofislerde ihtiyaç duyacağınız her şeyi sağlar. Masa, sandalye, dolap, ofis telefonu ve yüksek hızda internet bağlantısı gibi iş hayatında ihityacınız olan tüm gereçler hazır olarak sunulmaktadır. Yapmanız gereken tek şey bilgisayarınızı alıp gelmek olacaktır. Tam donanımlı ve gerekli donanıma sahip toplantı odaları da hzimetinize sunulacaktır. Bunlara ek olarak sizin adınıza tanımlanan telefon numarasına gelen çağrıların karşılanmasını da doğrudan sekreyerya hizmeti ile firmanızın adına karşılanmasını sağlayabilirsiniz. Kargo, posta gibi evraklarınız da Plaza Cubes tarafından teslim alınıp aynı gün içinde ofisinize teslim edilecektir.

Ofis temizliği gibi önemli ancak yorucu bir detayı da düşünmek zorunda kalmazsınız. Ofislerimiz her gün düzenli olarak silinip size temiz olarak sunulur. Plaza Cubes ayrıcalığıyla lounge ve ortak alanlarda siz ve misafirleriniz için çay ve kahve çeşitleri gibi ikramlar bulunmaktadır. Tüm vaktinizi ofisinizde geçirmeyi tercih etmezseniz bu alanlarda molalarınızı değerlendirebilir ve diğer firmalar ile sosyalleşebilirsiniz. Kiralık ofis bu bakımdan size network de sağlama ayrıcalığı sunacaktır.

Merkezi konumlarda bulunan Plaza Cubes ofislerine Metro, otobüs vb. toplu ulaşım araçlarıyla kolayca erişebilirsiniz. Dilerseniz kendi aracınız ile de kolayca ulaşacabileceğiniz bir lokasyona sahibiz. Ofis kiralama ile gelecek tüm avantajları en kalite şekilde sunan tüm avantajlara ek olarak ürkiye’de ve Avrupa’daki tüm Plaza Cubes ofislerinde lounge ve toplantı odası kullanım hakkına sahip olursunuz.

Özetle; geleceğin şirketleri hazır ofislerde kuruluyor, hazır ofislerde büyüyor ve zamana ayak uyduruyorlar. Siz de er ya da geç bu değişime ayak uyduracaksınız. Sizin için en uygun hazır ofisi bulmak için, bugün hemen koşulları ve detayları öğrenin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.