Para kazandıran yeni iş fikirleri ve önerileri

Çevremizde sürekli para kazandıran yeni iş fikirleri ve önerileri konuşulur.

Biz de aklınıza yatabilecek kolay birkaç öneriyi sizlerle paylaşmak istedik:

1-Bir web sitesi kurun, özgün içerikler girerek sitenize yüksek ziyaretçi gelmesini sağlayın.  Google AdSense’ kaydolun ve reklam yoluyla para kazanmaya başlayın.  Google AdSense , web sitenize reklam yerleştirerek para kazanmanızı sağlayan ücretsiz ve kolay bir yöntemdir.

2-Bayilik, şube, temsilcilik, franchising veren kurumsal firmaların temsilciliğini alarak başarılı bir iş kurabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta gerçekten başarılı, tutunmuş, bilinen bir markanın temsilciliğini almaktır. Diğer bir konu da açacağınız yerin iyi bir lokasyonda bulunmasıdır. Bu iki noktaya dikkat ederek açacağınız ve tabii iyi işleteceğiniz bir temsilcilikten rahatlıkla para kazanabilirsiniz.

3- RE/MAX ya da farklı kurumsal bir firmanın Gayrimenkul Danışmanı olabilirsiniz.

RE/MAX Gayrimenkul danışmanı olmanın 6 avantajı şöyle sıralanıyor:

YÜKSEK KAZANÇ VE İTİBAR: RE/MAX gayrimenkul danışmanları sektörde yüksek kazanç elde ederler ve itibar görürler.

İLK GÜNDEN İTİBAREN EN İYİ EĞİTİMLER: RE/MAX’in yeni gayrimenkul danışmanlarına yönelik eğitim programı, tüm gayrimenkul satış tekniklerinin kısa sürede öğrenilmesini sağlar.

YENİ MÜŞTERİLER BULMAYA YARDIMCI OLAN DESTEK SİSTEMİ: RE/MAX daha kısa sürede ve kolayca yeni müşteriler bulmanıza yardımcı olacak etkili araçları kullanabilme olanağı sağlar.

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ: RE/MAX, müşteri ilişkileri yönetimi yazılımını düzenli olarak günceller ve geliştirir.

SICAK BİR AİLE ORTAMI: Olumsuz dış etkenlerden uzak, işe odaklanmaya elverişli çalışma ortamı.

KENDİNİZE AYIRACAĞINIZ DAHA FAZLA VAKİT: Ailenize ayıracağınız vakitten fedakarlık etmenizi gerektirmeyecek bir iş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.