Prefabrik Yapı Türkiye’de Büyüme Trendi En Yüksek Sektörlerden

Prefabrik yapılar, dünyanın pek çok yerinde tercih edilen ve kullanılan yapılar arasında ciddi oranda başarı yakalamış bir sektördür. Kısa süreli çözüm desteği, uygun fiyat perspektifi, istenilen her modele uygun çalışmalar yapılabilmesi, yapımında 1.kalite malzemelerin tercih edilmesi gibi pek çok faktör prefabrik sektörünü önemli ölçüde başarıya taşıyan etkenler arasındadır. Son yıllarda Türkiye’de de birçok noktada kullanılan prefabrik yapılar, kullanım ihtiyacı baz alınarak her sektöre hitap eder. Başta ev modelleri olmak üzere; satış ofisler, inşaat şantiyeleri, hastaneler, konaklama alternatifleri sunan tiny house evler, güvenlik kabinleri gibi birçok yapı çeşidini içerir. Tamamen sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan prefabrik yapılar yüksek izolasyon ve ekstra ısı yalıtım özelliği sayesinde 4 mevsim kullanım garantisi sunar.

Prefabrik yapılar denildiği an akla ilk gelen yapılardan bir tanesi olan prefabrik ev seçenekleri her noktaya uyumludur. İstediğiniz genişlikte yaptırabilmenizden dolayı arsanızın boyutuna göre ayarlama yaptırabilirsiniz. Prefabrik ev modelleri yaptırmaya karar verdiyseniz dikkat etmeniz gereken en önemli hususlardan bir tanesi imar izni işlemleridir. Arsanızın bulunduğu noktaya imar izni alınmadığı takdirde prefabrik evlerin inşa edilebilmesi olanaksızdır. Kurulum yapılacak noktalardaki ilgili belediyelerden imar izni başvurusunda bulunarak işlemlerinizi yaptırabilir ve istediğiniz ev modelinin kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Prefabrik Yapıların Üretim Süreçleri Kısa Sürede Tamamlanıyor

Prefabrik yapıların üretim süreçleri en çok araştırılan konuların başında geliyor. Öncelik olarak yaptırmak istediğiniz yapının seçimini yaptıktan sonra alanında uzman ekip ile birlikte özel programlar aracılığıyla bir proje oluşturulur. Bu projede yaptırmak istediğiniz yapının tüm ana hatları, bağlantı noktaları, yapının iç dizaynı, dış dekorasyonu gibi birçok nokta sizlerin de onayı ile hazırlanır. Proje aşaması tamamlandıktan sonra kalite kontrol ekiplerinin de onayından geçilerek üretim safhasına geçilir. Tüm prefabrik yapı malzemelerinin oluşturulduğu yer özel üretim tesisleridir. Son teknoloji makineler tarafından hazırlanarak istediğiniz tüm ölçülere uygun malzeme kesim işlemleri yapılır. Prefabrik yapıların hemen hemen %95’i demontaj özelliğine sahiptir. Bu özelliği neticesinde tüm malzemeler özel nakliye araçları ile kurulum yapılacak olan noktalara yönlendirilir.

Kurulum desteği, uzman kişiler tarafından 2 iş günü içerisinde tamamlanır. Yapınızın bakım ve onarımı, yer döşemesi, boyası gibi birçok ayarlamaları yapılarak sizlere sunulur. Yapınızın tüm detayları hazır olmasından dolayı aynı gün yerleşebilir ve yapınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

İnşaat Sektöründe Hızlı Çözüm Prefabrik Satış Ofislerinde Sizleri Bekliyor

İnşaat sektörünün en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi şantiye yapılarıdır. İnşaat süreçleri uzun bir sürece tekabül etmesinden dolayı inşaat süreçlerine destek olan personellerin gece, gündüz konaklayabilmesi ve konforlu bir alanda işlemlerini yürütebilmesi için şantiyeye ihtiyaç duyulur. Konteyner yapılar, bir yerden farklı bir noktaya taşınabilmesi nedeni ile inşaat sektörünün maliyetlerine büyük oranda avantaj sağlar. İstenilen her boyuta özgü tasarlanabilen şantiye konteyner modelleri personel sayınızı baz alarak oluşturulur. İleri dönemlerde personel sayınızın artması öngörülüyor ise tekrar tekrar bir yapı oluşturulmasına gerek kalmadan ortalama boyutlarda bir yapı inşa edilerek sizlere sunuluyor. Şantiye konteyner, konforlu yapıları sayesinde uzun yıllar kullanım kolaylığı sağlıyor. Dilerseniz şantiye konteyner yapılarının içerisine personellerin dinlenme alanları, yemekhane gibi çeşitli noktaları ekletebilirsiniz. Kaliteli malzemelerden oluşan bir yapı modeli tercih etmek isterseniz klasikten uzak, uygun ve kaliteli şantiye konteyner seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Şantiye Konteyner İle Maliyetlerinizi Yarıya İndirin

Şantiye konteyner yapılarında belirlenen fiyatlar uygun fiyatlara sahiptir. Her bütçeye uyum sağlayan bu özelliği ile kurum be kuruluşların maliyetlerinin azalmasına yardımcı olur. Klasik yapılarda meydana gelen fiyat artışlarına istinaden prefabrik yapılar düşük fiyat, yüksek kalite güvencesi ile satışa hazır konumdadır. Sizler, talep ettiğiniz şantiye konteyner modellerini belirleyerek satış ofislerinde siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Tecrübeli ve alanında uzman kişilerden istediğiniz yapıya uygun bilgi ve geri dönüşüm alarak yapınızın projesini oluşturabilirsiniz. Türkiye’nin her noktasında kullanıma uygun olan şantiye konteyner seçenekleri yenilenen farklı modelleri ile kurulum yapılacak olan noktalara da ayrı bir modernlik katıyor. İç ve dış dizaynı tamamen sizlere ait olan bu yapıları kendi zevkinize göre inşa ettirebilirsiniz. Şantiye konteyner yapıları 5 ila 10 iş günü içerisinde hazırlanarak kurulum için dilediğiniz alana yönlendirilir. Acil ihtiyaçlarınızda beklemenize gerek kalmadan şantiye konteyner yapılarınızı oluşturabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.