Uygun Fiyatlı Hediye Fikirleri Nelerdir?

Hediye almak ve hediye vermek güzeldir. Hediyeyi alanda olsanız hediyeyi veren de olsanız her iki tarafında mutlu olduğu bir alışveriştir. Hediyeleşmek, hediyeleştiğiniz kişiyle aranızdaki bağları güçlendirir ve birbirinize karşı olan sevginizi artırır. Hediye almak bazı durumlarda zor ve masraflı olmaktadır. Hem istediğiniz özellikte hediye bulacaksınız hemde istediğiniz fiyata uygun hediyelikler alacaksınız. Ucuz hediye seçeneklerini araştırıp bulmak ve alacağınız hediyenin istediğiniz özellikleri taşıması önemlidir. Bunun için uygun fiyatlı hediye fikirlerini araştırmaya başlayabilirsiniz.

Uygun fiyatlı hediye önerileri için aşağı listede yer alan hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz:

  • Magnet
  • Kupa
  • Anahtarlık
  • Duvar süsü
  • Kar küresi
  • Çiçek
  • Mum
  • Kravat İğnesi

1. Magnet

Alınabilir uygun fiyatlı güzel hediye olarak rengarenk magnet çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Sayısız magnet alternatiflerini uygun fiyata ve özgün bir hediyelik olarak alabilirsiniz. Magnetler dekoratif amaçlı olarak ev ve ofislerde kullanılabilen yer kaplamayan şirin hediyeliklerdir. Mıknatıs özelliği sayesinde metal alanlara ve buzdolaplarının üzerine asabilirsiniz. Özellikle gezdiğiniz yerlere özel hediye olarak tercih edebileceğiniz magnet hediyeler, küçük, şık ve özgün görsel tasarımları ile göz dolduran hediye alternatifiniz olacaktır. Sevgiliye en ucuz hediye olarak kalp şeklinde rengarenk Myros Magnetleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca Myros.com adresini ziyaret ederek özgün, kaliteli, ve şık, geniş magnet yelpazesi hediyelikleriyle tanışabilirsiniz. Kişiye özel en uygun fiyatlı hediye magnet çeşitlerini inceleyebilir, sevdikleriniz için özel tasarımlar oluşturabilir, kalıcı ve özgün magnet hediyeler alma şansını yakalayabilirsiniz. Geniş çeşite sahip uygun fiyatlı magnet hediyelikleri; annenize, babanıza, ablanıza, kardeşinize, abinize, akrabalarınıza, dostlarınıza ve çalışma arkadaşlarınıza satın alabilirsiniz.

2. Kupa

En uygun fiyatlı hediye alternatiflerinden olan çok çeşitli kupa hediyelikler, hem şık hemde kullanışlı ürünler olarak değerlendirebilirsiniz. Evde, işyerinde veya gezilerde yanınızda götürebileceğiniz kupalar, çay, kahve, bitki çayı gibi içeceklerinizi yudumlarken keyifle kullanılabilecek hediyeliklerdir. Sevgiliye ucuz ve güzel hediye olarak ikili kupa hediyelik veya kalpli kupa hediyelik alternatiflerini uygun fiyatlı hediyelik olarak seçebilirsiniz. Kupa çeşitleri olarak üzerine not yazılı kupalar, desenli kupalar, işlemeli kupalar, resimli kupalar, şehir temalı kupalar, Türk bayraklı kupalar, mesleğe özel sembollü kupalar, emojili kupalar, karikatürlü kupalar gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Ayrıca çok çeşitli cam, seramik, çini motifli, metal, porselen gibi malzemeden yapılmış renk renk ve özgün tasarım kupa hediyelikleri, özel hediye paketi yaptırarak ve üzerine hediye notu iliştirerek sevdiklerinize sunabilirsiniz. Ayrıca erkeğe ucuz hediye fikirleri olarak tuttuğa takıma özel kupalardan tercih edebilirsiniz. Kişiye özel kupa tasarımı oluşturan hediyelik eşya dükkanlarından kupanızı sevgilinize özel tasarlayabilir, kalıcı ve özgün hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz. Kupa hediyelikleri; eşinize ve kendinize özel ikili takım olarak, annenize, babanıza, kardeşlerinize, dostlarınıza, çalışma arkadaşlarınıza alabilirsiniz.

3. Anahtarlık

Ucuz hediye fikirlerinden biri de farklı renk ve desenlerde satılan anahtarlık hediyeliklerdir. Anahtarlık ürünler anahtarlarınızı taşırken kolaylık sağlayacak işlevsel ve şık hediyelik olarak her zaman kullacakları ve yanlarında taşıyacakları bir aksesuar olacaktır. En uygun fiyatlı hediyelik olarak sayısız anahtarlık alternatiflerini bulabilirsiniz. Kalpli, emojili, şehir temalı, karikatürlü, motifli, isme özel, çini süslemeli, nazar boncuklu, yazılı, hayvan figürlü, ışıklı, takım temalı, marka temalı, boncuklu, taşlı, peluş gibi birçok anahtarlık seçeneğinden uygun fiyatlı hediye olarak tercih edebilirsiniz. Ayrıca kişiye özel anahtarlık tasarımları ile anahtarlık hediyenizi özgün ve kalıcı forma dönüştürebilirsiniz. İsterseniz ev şeklinde iki parçalı anahtarlık hediyeliğin sevgilinize veya eşinize alabilir, birlikte kullanabilirsiniz. Anahtarlık hediyelik çeşitlerinden ailenize, sevdiklerinize, dostlarınıza ve yakın çevrenize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Özellikle gezi dönüşlerinde küçük ve yer kaplamayan hediyelik alternatifi olarak değerlendirmelisiniz.

4. Duvar Saati

Uygun fiyatlı hediyelik olarak duvar saati çeşitlerini inceleyebilir ve dekoratif hediye almak için tercih edebilirsiniz. Birbirinden farklı, ucuz gösterişli hediye olarak duvar saatleri en uygun alternatif olacaktır. Dekoratif amaçlı olarak kullanışlı olan duvar saati hediyelikler; evin her alanında veya ofislerde kullanılabilecek forma sahiptir. Duvar saati hediyelik çeşitleri olarak; şehir temalı görsel içeren duvar saatleri, sanat temalı duvar saatleri, doğa manzaralı duvar saatleri, matematik formüllü duvar saatleri,  yazılı duvar saatleri, kalpli duvar saatleri, antika görünümlü duvar saatleri, altın yaldızlı duvar saatleri, mutfak ürünleri temalı duvar saatleri, mesleğe özel tasarımlı duvar saatleri alternatiflerinden seçebilirsiniz. Ev hediyesi veya yeni işe başlayan arkadaşlarınız için ofis hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Ayrıca anneler günü için, nişan hediyesi, ev hediyesi gibi özel günler için satın alabilirsiniz. Arkadaşlarınıza, sevdiklerinize veya akrabalarınıza hediyelik olarak uygun fiyatlı duvar saati ürünlerini gönül rahatlığıyla değerlendirebilirsiniz.

5. Kar Küresi

Kar küresi hediyelik; şirin, farklı ve özgün nostaljik hediyelik alternatifini, uygun fiyatlı hediyelik olarak tercih edebilirsiniz. Birçok farklı figür ve tema ile kar küreleri hediye olarak alınan kişiyi çok mutlu etmeye yetecektir. Özellikle içinde ışıklı ve renkli kar taneleri olan kar küresi hediyelikler çocuklar tarafından da çok beğenilen hediyelikler arasındadır. Kar küresi koleksiyonu yapan arkadaşlarınız varsa arkadaşa uygun fiyatlı hediye alternatifi olarak ilk sırada değerlendirebilirsiniz. Kar küresi hediyelik ürünleri dekoratif amaçlı olarak her ortamda kullanabilirsiniz. Ayrıca şık ve özel tasarım kar kürelerini sevdiklerinize hediye olarak seçebilirsiniz. İçerisinde gelin damat çifti olan kar küresi hediyesini sevgiliniz için uygun fiyatlı hediye olarak seçebilir, çocuklar içinde içerisinde kardan adam olan kar küresini tercih edebilirsiniz. Kar küresi hediye ürünlerinin içine özel hediye notu koydurabilir ve özelleştirilebilir hediyelik formatına dönüştürebilirsiniz. Farklı, şık, estetik görünümlü kar kürelerini sevdiklerinize, ailenize ve arkadaşlarınıza hediye alırken uygun fiyatlı hediyelik olarak değerlendirebilir ve hediye notu ile sunabilirsiniz.

6. Çiçek

Binbir çeşit çiçek ve buketler, hediye olarak alınan herkesi mutlu edecek, uygun fiyatlı, şık ve naturel bir hediyelik alternatifidir. Doğal görünümleri, farklı renk ve çeşitleri ile çiçekler hediyelikler, hediye almak için zaman kısıtınız varsa ilk aklınıza gelen seçenek olacaktır. Ayrıca yapay çiçek alternatiflerini ve canlı çiçek seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Hızlı ve kolay alım imkanı sağlayan çiçek hediyelikler, çok çeşitleri ile de kolaylıkla alabileceğiniz uygun fiyatlı hediyelik alternatifidir. Anneler günü için anneye ucuz hediye seçeneği olarak gül, papatya, karanfil, orkide, kır çiçekleri gibi seçeneklerden biri tercih edebilirsiniz. İsterseniz çiçekçilerden adreslerine gönderim sağlayabilirsiniz. Çiçek buketler; anneye, eşe, kız arkadaşa, kayınvalideye, ablaya, halaya, teyzeye vb. kişilere hediye olarak alabilir ve üzerine hediye notu yazarak sunabilirsiniz. Uygun fiyata kalıcı ve naturel bir hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz.

7. Mum

Rengarek, kokulu, farklı tasarımlarda mum çeşitlerini uygun fiyatlı hediyelik seçeneği olarak satın alabilirsiniz. Birçok farklı çeşitte ve boyutlardaki mum çeşitlerini dekoratif amaçlı olarak kullanılan ortama farklı bir ambiyans katmak için otantik bir hediyelik olarak tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatlı yılbaşı hediye fikirleri olarak; kırmızı renkli, kar taneli ve çam ağacı şeklinde olan mum çeşitlerini yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize alabilirsiniz. Sevgiliye uygun fiyatlı hediye olarak kalp şeklinde parfümlü mumları tercih edebilirsiniz. Özel günleriniz için romantik akşam yemeklerinde yakabilir ve ortamın havasını güzelleştirebilirsiniz. Uygun fiyatlı mum hediyeliği evlilik yıldönümleri içinde seçebilirsiniz. Ailenize, farklı çeşitlerde ve kokulu mum seven arkadaşlarınıza, yakın dostlarınıza mum hediyelikleri satın alabilirsiniz.

8. Kravat İğnesi

En uygun fiyatlı hediyelik fikri olarak kravat iğnesi, babanıza, erkek arkadaşınıza, erkek kardeşinize, amcanıza satın alabilirsiniz. Kravat iğnesini, erkek tanıdıklarınız için farklı tasarımlarda bulabileceğiniz çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Genellikle erkek takım elbiselerinin üzerine kullanılan kravat iğneleri küçük ve şirin hediyelikler olarak uygun fiyata bulabilirsiniz. Kullanışlı ve estetik bir görünümü olan, metal malzemeden yapılan kravat iğnesi, gömleğin üçüncü veya dördüncü iliğine denk gelen yere kravatla birlikte takılır. Kravatın takım elbise üzerinde formunu korumak için kullanılır. Küçük ve zarif aksesuar kullanmayı seven erkek arkadaşlarınıza kravat iğnesi hediyeliğini alabilirsiniz. Babanız veya büyük babanızın eskiden beri kullanageldikleri kravat iğnesi merakları varsa babalar günü için ve doğum günleri için zarif, şık ve estetik görünümlü kravat iğneleri satın alabilirsiniz. Şık hediye paketleri ile hediye notu yazarak özel günlerinde mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.