D Vitamini Nedir?

D vitamini yağda çözünebilir ve vücutta depolanabilir bir vitamindir. D vitaminin en güçlü kaynağı güneştir, bunun yanı sıra beslenme ile birlikte D vitaminini bitkisel ya da gıda takviyelerinden de destek alabilirsiniz.

D vitaminin en temel görevi kemikte ve kan dolaşımında yer alan kalsiyum emilimini arttırır. D vitamini eksikliği küresel bir sağlık problemidir ve eksikliğinin en önemli sebebi de temel oluşum mekanizması olan güneş ışığından faydalanmanın az olmasıdır. Vitamin ve mineraller normal beslenme düzenine ek olarak tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir, enerji oluşumunu destekler.

O halde gelin birlikte en çok tercih edilen D vitamini gıda takviyelerine göz atalım…

Voonka Vitamin D

Yetişkinlerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş D vitaminidir. Yumuşak kapsüldür. D vitamini eksikliğinin giderilmesine destek olur. Belirtilen koşullarda kullanılması gerektiğini unutmayın.

Nutraxin Vitamin D3 1000iu

Nutraxin D vitaminidir. Yetişkinlerin kullanımına uygundur. Vücuttaki D vitamini eksikliğinin giderilmesine yardımcı olur, vücut sağlığını korur. Nutraxin D vitamini kullananlar tarafından da sıkça tercih edilmektedir.

D vitamininin yanı sıra diğer Vitamin ve mineraller normal beslenme düzenine ek olarak tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir, enerji oluşumunu destekler. Vücuttaki bitkinliğin ve yorgunluğun giderilmesine yardımcı olur.

Siz de tüm D vitamini ve diğer çeşitlerini inceleyin, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olun!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.