Mesa Kimya Kalitesiyle Beton Harç Sökücü

Beton harç sökücü, çimento üretimi yapan tesisler için özel olarak geliştirilmiş bir endüstriyel hijyen ürünüdür. Mikserlerin temizlenmesi amacıyla da kullanıma uygundur. Oldukça etkili, yüksek düzeyde performans gösteren içeriğe sahiptir. Ayrıca beton üretiminde kullanılan diğer ekipmanların temizliği, bakımı ya da onarımında da güvenle kullanılabilir. Konsantre yapıdadır ve farklı miktarlarda geniş yelpazeli ürün çeşitliliği ile sunulur.

Mesa Kimya ayrıcalıklarıyla özel olarak geliştirilmiştir. Son derece düşük maliyetlerle üst düzey performans alınmasını mümkün kılar. İçeriğinde bulunan metal koruyucu inhibitörler sayesinde sökme uygulamasından sonra kalıntı oluşumunu engeller. Dolayısıyla metal yüzeye sahip olan araç, gereç aparat ya da yüzeylerde herhangi bir şekilde deformasyon oluşumunu engeller. Zemine zarar vermez, aparatların deforme olmasını engeller. 

Farklı Endüstriyel Taleplere Özel Geniş Yelpazeli Seçenekler 

Mesa Kimya kalitesiyle beton harç sökücü, geniş yelpazeli seçeneklerle sunulmaktadır. Farklı endüstriyel tipte tesisler için alternatifler arasında tercihte bulunmak mümkündür. Harç, beton ve kireçlerin sökülmesinde tüm ürünler güvenle kullanılabilir. 1 kg, 5 kg, 10 kg, 20 kg ve 30 kg olmak üzere 5 farklı seçeneğe sahiptir. Bu doğrultuda endüstriyel alanda faaliyet gösteren beton üretim tesislerinin ihtiyaçlarına göre alternatifler arasında seçim yapması mümkündür. 

Kimyasal içeriğe sahip olan ürün, insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek etkenleri içermez. Dolayısıyla beton, çimento ya da harç söküm işleminde herhangi bir biçimde çalışanların sağlığının olumsuz yönde etkilenmesi söz konusu değildir. Son derece basit, kolay ve pratik bir şekilde harcın zeminden ya da aparat veya gereçlerden sökülerek atılmasını sağlar. Arkasında herhangi bir kalıntı bırakmayarak uygulamanın gerçekleştiği yüzeyde yüksek standartta hijyen oluşturur. 

Beton Harç Sökücü Kullanım Alanları 

Beton harç sökücü, oldukça geniş yelpazeli kullanım alanlarına sahiptir. Aynı zamanda beton sökücü kimyasal içeriğe sahiptir. Özellikle beton üretim tesislerinde yüksek performansıyla etkili bir kullanım sunar. Aynı zamanda harç ya da benzeri türden bileşenlerin de yüzeylerden sökülerek atılmasında kullanım için uygundur. Mikser ya da beton üretim sürecinde kullanılan araç veya aparatların temizlenmesinde son derece etkilidir. Ayrıca inşaat esnasında ya da sonrasında oluşan harçların zeminden sökülmesinde de kullanılabilir. Beton harç sökücü nerede satılır, merak edenler için Mesa Kimya en etkili çözümler sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.