Artık dışarıda namaz kılabiliyorum

Hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum sevgili dostlar. Bugün sizlere namaz kılmakta çok fazla zorluk çektiğim dönemleri ve bunu nasıl aştığımı anlatacağım. Çalıştığım şirketten ötürü başörtüsü takamayan ve gündelik hayatında tesettüre giremeyen bir bayanım. Resmi kıyafetlerle çalıştığım için namaz kılmam da her zaman mümkün olmuyordu. Bu durumdan dolayı çok pişmanlık duyuyor ve yana yakıla bir çözüm yolu arıyordum. Bir gün evde oturup mevlüt için Yasin kitabı ararken karşıma, ihvan.com.tr adlı internet sitesi çıktı. Bu sitede tesettür giyim kategorisinin olduğunu ve namaz elbisesi adıyla bir ürünün satıldığını fark ettim. Nedir ne değildir diye araştırırken, oldukça pratik ve kullanışlı bir ürün olduğunu kavradım. İçimdeki namaz kılma aşkıyla siparişimi siteden verdim ve beklemeye başladım.

Benim gibi dışarıda namaz kılmakta zorlananların namaz elbisesi hakkında yaptıkları okuyunca yüreğime adeta su serpildi. Doğru yolda olduğumu ve ürünü aldığım için pişman olmayacağımı orada anladım. Velhasıl kelam, namaz elbisesi ürünü, iki iş günü içerisinde elime ulaştı. Sitede yazan niteliklere göre beklediğime değer bir şey satın almışım diyebilirim. İlk olarak her kıyafetin üstüne rahatlıkla giyilebiliyor. Özellikle benim gibi çalışan kadınların böylesine güzel bir opsiyona sahip olması büyük bir kolaylık. Bununla beraber namaz elbisesi çok hafif olduğu için çanta ya da torba ile zorlanmadan taşınıyor. Ben de iş yerine giderken çantama atıyorum ve namaz kılacağım sırada hemen üstüme geçiriyorum. Ayrıca ütü gibi dertleri olmadığı için de kırışma problemi yaşatmıyor.

Artık dışarıda namaz kılabiliyor ve hiçbir vakti kaçırmadan bu müstesna ibadeti eda edebiliyorum. Bu güne kadar böylesine güzel bir şeyi fark edememiş olmanın da pişmanlığını yaşadım desem yeridir. Namaz elbisesi kendinden örtülü olduğu için ekstra başörtü gibi şeyleri de yanımda taşımama ihtiyaç kalmıyor. Ürünü satın aldığım yer için de birkaç kelamım olacak. Ciddi anlamda yaptığım araştırmada, namaz elbisesi için en uygun fiyatı ihvan.com.tr adresinin verdiğini gördüm. Ayrıca çok fazla namaz elbisesi modeli olması da beni cezbeden diğer bir unsur oldu. Kısacası niyeti olanların İhvan sitesini tercih edebileceğini ifade edebilirim. Namaz elbisesi sokakta giyilmeye pek müsait olmasa bile pratiklik bakımından son derece kullanışlı bir kıyafet. Hatta evde bile kullanıma uygun. Seccadenizin üstüne koyun, namaz kılacağınız vakit üstünüze giyin ve namaza durun. Hal böyle olunca ürünü tavsiye etmem de kaçınılmaz oluyor. Eğer benim gibi bu dertten mustaripseniz hiç çekinmeden edinin diyorum. ihvan.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.