Sevgililer Günü’nde aşk ile lezzet bir arada

Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla sevgilime ne alacağım derdi pek çok aşığı düşündürüyor. Kimi çikolata, çiçek veya mücevher, kimi romantik bir yemek ile bu özel günü kutluyor. Bugüne kadar binlerce sevgiliyi barıştıran ve mutlu eden Nefis Demet ise, sevgilinizi şaşırtacak bir hediye vadediyor. Mevsim meyveleri ile çikolata birlikteliğinin oluşturduğu nefis meyve demetleri, aşk ile lezzeti bir arada sunuyor.

Sevgililer Günü demetlerinde en çok tercih edilen meyvenin çilek olduğunu söyleyen Nefis Demet Genel Müdürü Devrim Aydın, ‘’Çileğin yıllarca aşk ile bağdaştırılması bunun en büyük sebebi” dedi. Antik Roma tarihinde, aşk tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilen çilek, Venüs’ün tapınağında dahi ona sunulurdu. Duygusallık, doğurganlık, bolluk, alçakgönüllülük ve tevazunun simgesi olan çilek, alternatif tıpta depresyon ve melankolinin tedavisi için kullanılırdı. Çiçeklerin girebildiği her yere giren Nefis Demet, sevgililer gününde de sevdiklerinizin kalbine giden yolu size gösteriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.