Fayn Cocktails ve St. Regis Doha, İş Birliğiyle Doha'da Yeniden Açıldı: Keyif Dolu Bir Deneyim Başlıyor

Türkiye'nin önemli kokteyl barlarından Fayn Cocktails, prestijli otel zinciri St. Regis'in Doha'daki mekânıyla iş birliği yaparak kapılarını tekrar açtı. 26 Nisan 2024'te gerçekleşen açılış, kokteyl tutkunlarını heyecanlandırdı ve şehirdeki sosyal hayata yeni bir soluk getirdi.

Fayn Cocktails'ın kurucusu Yunus Emre Gezen liderliğindeki bu iş birliği, Doha'daki misafirlere benzersiz bir içki deneyimi sunmayı hedefliyor. St. Regis'in lüks ve zarafetle buluştuğu ortamda, özenle hazırlanan kokteyller ve muhteşem atmosfer ile konuklar, unutulmaz anlar yaşamaya davet ediliyor.

Fayn Cocktails ve St. Regis Doha iş birliğinin başlangıcıyla birlikte, Doha'nın gece hayatı ve lüks sektörüne yeni bir soluk getirilmesi bekleniyor. Bu iş birliği, şehirdeki içki tutkunlarının ve konukların kalplerini fethetmeye aday gibi görünüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.