İzmir'de Yükselen ve Global Başarıyı Yakalayan Batı 06:40'ın Yeni Global Projesi!

İzmir’in, gayrimenkul sektöründe hızla yükselen emlak firması Coldwell Banker Batı 06:40 emlak ofisi, son projesi CC Towers ile dikkatleri üzerine çekiyor. KKTC’nin Girne şehrinin en merkezi konumunda yer alan bu proje, benzersiz tasarımı, muhteşem deniz ve dağ manzarası ve zengin sosyal donatıları ile öne çıkıyor.

KKTC Projesi hakkında bilgi veren Coldwell Banker Batı 06:40 kurucusu Mümtaz Önal, projenin ihtiyaçlarınızı hızla karşılayabileceğiniz bir lokasyonda yer aldığını ifade etti. Önal “Kesintisiz deniz ve dağ manzarasıyla birlikte, özel tasarım mimarisi ve sosyal olanaklarıyla büyük ilgi görüyor. Projede, dükkan/ofis ve daire seçenekleriyle herkesin ihtiyaçlarına uygun gayrimenkul seçenekleri sunuluyor. Loft daireler, 1+1, 2+1, 3+1 daireler ve 2+1, 3+1, 4+1 dubleks penthouse daireler arasından tercih yapabileceğiniz birçok seçenek mevcut.” Diye anlattı yeni projelerini.

KKTC Projesi, sadece muhteşem konumu ve özel daire seçenekleriyle değil, aynı zamanda zengin sosyal donatılarıyla da fark yaratıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, cafe alanı, 330 metrekarelik fitness merkezi, çocuk oyun parkı ve anaokulu, basketbol sahası, süpermarket, kapalı otopark, 7/24 güvenlik ve kamera sistemi, 6 kişi kapasiteli çift asansör sistemi ve modern lobi karşılama alanı gibi olanaklar, projede yaşayanlara her türlü ihtiyacı karşılamada yardımcı oluyor.

KKTC Projesi, yatırımcılar için de cazip bir fırsat sunuyor. Örnek katları ziyaret ederek, yerinde inceleme yapma imkanı bulabileceğiniz bu benzersiz yatırım fırsatından faydalanmak için Coldwell Banker Maximum Yetkili Satış Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Batı 06:40 emlak ofisinin KKTC Projesi, KKTC’de yükselen ve global anlamda başarıya ulaşan bir proje. Konumu, tasarımı, sosyal olanakları ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken bu proje, Girne’de konforlu ve modern bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir seçenektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.