Mutlaka Görmeniz Gereken Dini Hediyelikler Hayrat Neşriyat'ta

Bebeklerinizin doğum ve sünnet mevlütlerinde, sevdiklerinizin seneyi devriyesinde düzenlediğiniz cemiyetlerde, konuklarınıza hediyelikler vermek isteyebilirsiniz. Konuklarınıza hediye vermek üzere özel olarak tasarlanan dini hediyelikler, geniş bir ürün yelpazesinde satışa sunulur. Kaliteli materyaller ile üretilen hediyelikler hem ilgi çekici tasarımları hem de uygun fiyatları ile hediyelik eşya arayanların mutlaka görmesi gereken seçeneklerden oluşur.

Hediyelik Kuran-ı Kerimler, Mealli Yasinler, Cevşenler, seccade ve tespih ve Kuran setleri Hayrat Neşriyat'ta satışa sunuluyor. İslami hediyelik ürünleri web sitesi üzerinden toptan sipariş verebilir ve düzenlediğiniz cemiyete katılan tüm konuklarınıza hediye dağıtabilirsiniz.

Cemiyetlerinize Anlam Katacak Dini Hediyelikler

Cemiyetlerinizde konuklarınıza hediyelik olarak sunacağınız ürünler içinde hediyelik Kuran, cevşen ve tespih çeşitleri de yer alıyor. Birinci sınıf kalitede boncuk ve taşlardan üretilen tespihler, özenle tasarlanan cevşenler, kadife kumaşlardan üretilen Kuran çeşitleri farklı renk seçenekleri açısından da beklentilerinizi en iyi şekilde karşılar. Dini hediyelikler arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri de hediyelik Yasin kitabı çeşitleridir.

Cemiyetlerinizde konuklarınıza armağan edeceğiniz en özel seçimlerden olan Yasinler, İsim yazılı ya da kadife kaplı seçenekleri ile farklı renk ve boyutta üretilir. Renklerine ve boyutlarına göre geniş bir çeşitlilik sunan hediyelikler, bebek, sünnet mevlüdü gibi cemiyetlerinize daha da anlam katar.

Kişiye özel hediyelik istiyorsanız; Yasin, seccade, tespih ya da Kuran, seccade, tespih ve şal gibi tasarlanan çoklu setlerden seçebilirsiniz. Dini hediyelikler içinde isim yazılı olan Mealli Yasin çok iyi bir hediye seçimi olabilir. Kişiye özel seçenekler içindeki farklı ürünlere sahip olan setler, doğum, gelin mevlüdü hediyelikleri içinde en çok tercih edilen ürünlerdir. Siz de beklentilerinize ve belirleyeceğiniz konsepte uygun birçok dini hediyelik seçeneği bulabilirsiniz.

Klasik desenlerden tasarlanan birbirinden şık seccade modelleri de cemiyetlerinizde hediyelik olarak tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Ayrıca konuklarınız için kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim en anlamlı hediye seçimlerinden biri olacaktır. Hayrat Neşriyat üzerinden tüm anlamlı ve manevi değeri yüksek islami hediyelikleri en uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz.

Dini Hediyelik Fiyatları

Dini hediyelikler sunduğu çeşitlilik kadar fiyat açısında da farklılıklara sahiptir. Hediyeliklerin fiyatlarının belirlenmesinde ürünlerin özellikleri ve üretici firmalar belirleyicidir. Ürünlerin tasarımında kullanılan materyaller, işçilik, boyut, renk gibi kriterlere göre İslami hediyeliklerin fiyatları da değişir. Her bütçeye uygun seçenekler sunan Hayrat, sizi de birbirinden anlamlı hediyeler ile bir araya getiriyor.

Özel dini hediyelikler üreten Hayrat Neşriyat'tan seçtiğiniz hediye ya da farklı ürünlerden oluşan setler satın alabilirsiniz. Kuran-ı Kerim, Yasin kitabı gibi ürünler içinden beklentinize uygun boyut ve renkleri seçebilir, beğendiğiniz ürünleri toptan satın alabilirsiniz. Hayrat.com.tr’nin güvenli alışveriş deneyimi ile tanışabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.