Sertleşme Sorunu Tedavisi ve Penis Protezi Ameliyatı

Erkek hastalarda meydana gelen en yaygın olan cinsel işleyiş bozukluğudur. Halk dilinde iktidarsızlık olarak adlandırılan bu terim cinsel birleşmenin meydana gelmesi için yeterince sertleşememe sorunudur. Yeterli düzeyde doyum alınmaması ile peniste bulunan dikleşme ilişki meydana gelmeden son bulur. 40 yaş ve üstü olan erkeklerde çok sık rastlanılan bu durum bir erkeğin en aza bir defa olarak karşılaştığı durumdan ibarettir.

Sertleşememe sorunuyla sağlıklı bir şekilde cinsel ilişki olmaz. Erkeğin yaşam standardını düşüren bu sorunla beraber başka hastalığı da tetikleyebilir. Kronik belirti olarak penise gerektiği kadar kan gitmediği zaman kalp ve damar hastalığına neden olarak kişiyi sağlık yönünden fazla düzeyde etkileyebilir.

Sertleşme sorununda işlev bozukluğu tedavisiyle beraber penis protezi de yakın irtibatlıdır. Cinsel birliktelik sorununda öne çıkan bu hastalık kişinin psikolojisini yıpratarak kötü hissetmesine neden olmaktadır. Tedavi olarak farklı yöntemlerle tedavi olanağı mevcuttur.

Sertleşme Sorunu Tedavisi Nasıl Yapılır?

Kişi üzerinde sertleşme sorunu tedavisi için yöntemler uygulanırken bu soruna dair altta yatan faktörlere bakılarak tedavi olanakları değerlendirilir. Sorunun içeriğinde fiziksel mi psikolojik olarak mı bir sorun olduğu tespit edilerek değerlendirilme işlemine devam edilir. Fiziksel sebeplere bağlı olarak sertleşme sorununun tedavisinde fayda yüksek oranda hastaların yararına göre dağılım sağlamaktadır.

Tedavi Türleri

 1) İlaç tedavisi yöntemiyle tedavi edilebilir düzeyde olan sertleşememe sorunu ortadan kaldırılabilir. Böylece kişi açsından iyi bir psikolojik düzey oluşturulabilir.

 2) Vakum cihazı ile tedavi yapılabilir.

 3) Penis içi enjeksiyon tedavi yöntemi kullanılarak uygun tedavi geliştirilir.

 4) Penis protezi takılarak tedavi edilebilir.

Bahsedilen yöntemler ile birçok kişi sağlığına kavuşarak sorunun üstesinden gelmektedir. Bu süreçte psikolojisi yıpranan hastalar için ayrı bir tedavi yöntemi olarak eswt tedavisi olarak adlandırılan şok dalga terapisi olarak kayda geçen tedavi yöntemi kişi üzerinde olumlu etkiler bırakmaktadır. Normal bir tedavi süreci olarak kabul görmediğinden doktor tarafından önerildiği zaman bahsedilen protez tedavi yöntemleri uygulanmadan hastalar üzerinde olumlu sonuçlar bıraktığı gözlemlenmiştir. Bu yüzden faydası yüksek düzeyde görülen bir tedavi olarak görülür.

Penis Protezi Nedir?

Penis protezi cerrahi yöntemlerle penis içerisine iki tane silikon olarak yerleştirilen tedavi yöntemleri arasındadır. Orgazm, idrar yapma, üreme ve boşalma da herhangi bir olumsuz etki bırakmadan uygulanan tedavidir. Türsel olarak tek parça şeklinde, şişirilerek 2 parçadan oluşturulan yarım sert şekilde protez ve şişirilen 3 parça protez olarak 3 türe ayrılmaktadır. Hasta memnuniyeti için tasarlanan yöntemler oldukça ilgi görmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.