Afrika’nın Ölümcül Avcıları Nat Geo Wild’da

Afrika kıtasının amansız katillerini tüm detaylarıyla anlatan Afrika’nın Ölümcül Avcıları, 6 Ocak’tan itibaren her cumartesi saat 19.00’da Nat Geo Wild’da.

Nat Geo Wild izleyicilerini Afrika kıtasının en büyük, en kötü, en acımasız, en yetenekli ve en ölümcül yırtıcılarıyla tanıştıran Afrika’nın Ölümcül Avcıları ile bu suikast ve pusu ustası hayvanların en bilinmeyen yönleriyle tanışıyor. Gıda zincirinin en tepesine ulaşmak ve orada yerlerini korumak için amansız bir mücadele veren yırtıcıların en karanlık sırları, en kurnazca taktikleri ve istiflenmiş cephanelikleri tüm detaylarıyla ekranlara geliyor.

Afrika’nın Ölümcül Avcıları, 6 Ocak’tan itibaren her cumartesi saat 19.00’da Nat Geo Wild’da.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, dünyaca ünlü oyuncuların rol aldığı kaliteli yapımları ve ses getiren lokal prodüksiyonları Türk izleyicisi ile buluşturan Nat Geo Wild, Digiturk, D-Smart, Kablo TV, Tivibu ve Turkcell TV+ platformlarından izlenebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
AfrikaNat Geo Wild
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.