Cartoon Network Türkiye 10 yaşında

Samuray Jack, Johnny Bravo, Sincap Çocuk, Dexter’ın Laboratuvarı ve daha birçok Cartoon Network efsanesi 10 yıl önceki bölümleriyle hayranlarıyla buluşuyor. Cartoon Network’ün 2008’den 2018’e en sevilen, klasikleşmiş yapımları 10. Yıla özel muhteşem bir doğum günü kuşağı ile 2 – 28 Ocak tarihleri arasında tam 1 ay boyunca ekranda olacak. 28 Ocak’ta ise hem küçükler hem de yetişkinler ekran başına… Cartoon Network; tam 10 yıl önce ekrana “merhaba” dediği yayın akışı ile izleyenlerin karşısında olacak.

Cartoon Network ekranda 10. yılını muhteşem bir doğum günü kuşağı ile kutluyor. Sevilen çocuk kanalının 10. Yılına özel hazırladığı nostaljik doğum günü kuşağında, 2008’den bu yana en sevilen çizgi filmler, özlenen karakterler ve eğlenceli oyunlar gibi birçok içerik yer alacak. Samuray Jack’den Kulak Jack ve Johnny Bravo’ya, Foster’ın Hayali Dostlar Mekanı’ndan Dexter’ın Laboratuvarı, Sincap Çocuk, Juniper Lee ve Kamp Lazlo’ya en sevilen karakterlerin en keyifli bölümleri Cartoon Network 10. Yıl Doğum Günü Kuşağı’nda sizleri bekliyor.

Cartoon Network klasiklerinin yer aldığı 10. Yıl Özel Doğum Günü Kuşağı; 2 – 28 Ocak tarihleri arasında hafta içi her gün 14:00 - 15:00 saatleri arasında Cartoon Network ekranlarında olacak.

Doğum günü 28 Ocak’ta ise Cartoon Network izleyicilerini çok özel ve heyecanlı bir sürpriz daha bekliyor. Cartoon Network, 2008 yılının 28 Ocak günü ekrana “merhaba” dediği yayın akışı ile izleyicilerin karşısında olacak. Hem küçüklerin hem de nostalji yapıp 10 yıl öncesine dönmek isteyen yetişkinlerin keyifle izleyeceği bu özel yayın akışını sakın kaçırmayın.

Cartoon Network 10. Yıl özel doğum günü kuşağını kaçıranlar, 8 Ocak’tan itibaren her Pazartesi Cartoon Network Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak tüm haftanın yayınlanan bölümlerini izleyebilecek. Cartoon Network klasiklerinin hayranları, 10. yıla özel oluşturulan web sitesi www.cartoonnetwork.com.tr de nostaljik bölümlerin klipleri, tanıtımları ve oyunlarını takip edebilirler.

Cartoon Network 10. Yıl Özel Doğum Günü Kuşağı:

Tarih. 02 – 28 Ocak 2018

Hafta içi: 14:00

Tekrarı: 20:25

Hafta sonu: 14:30

Tekrarı: 21:15

Cartoon Network 2008 yayın akışı

Tarih: 28 Ocak 2018 gün boyunca

CARTOON NETWORK HAKKINDA

Cartoon Network evrensel anlamda erkek çocuklara odaklı, kız çocuklarını da kapsayan bir kanal olup neşeli, komedi ve maceranın heyecanıyla işleyen bir kanaldır. Program dizilimi mizah, arkadaşlık, hayal etme, aksiyon ve macera temaları üzerinde yoğunlaşır. Cartoon Network; 5-12yaş arasında erkek ve kız çocuklarını hedef kitlesi olarak alır ve kendi zengin eğlenceli ve küresel olarak başarılı içerik karışımı arasında çocukların kendileri olmalarını savunmayı hedefler. Programlar arasında lider komedi animasyonları Gumball, Adventure Time ve Sürekli Dizi, klasik aksiyon macera alanında Ben 10 ve Powerpuff Kızları yer almaktadır.

1993’te bir pan-Avrupa kanalı olarak yayın hayatına başlayan kanal, bugün artık Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da yerel hizmetler sağlamakta olup 70 ülkede, 130 milyonu aşkın hanede, 17 ayrı dilde izlenebilmektedir. Cartoon Network, ödüllü sitesinin yanı sıra, oyunları, talebe bağlı video (VOD), televizyon sistemleri, mobil ve geniş bir yelpazeye yayılmış, lisanslı ve ticari ürünleri ile de deneyimlenebilmektedir. Cartoon Network, Time Warner şirketlerinden Turner Broadcasting Systems Inc’in iştiraki olan Turner Broadcasting System International AŞ’ye ait markalardan biridir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
twrytuo 6 yıl önce

bence ok.ko daki profesör v nin yardımcısı fink v den hoşlanıyor mu

Avatar
bcnvmfblşgö 6 yıl önce

bence kim gönderdiyse doğru söylüyor. bencede birbirlerine çok yakışırlar..sadece finkin duygularını açması v nin bunu fark etmesi gerekiyor.

Avatar
any 6 yıl önce

zack in neden bir kız arkadaşı yok