Enes Batur’un filmi tüm zamanların en iyi Cuma rakamına ulaştı

Türkiye’nin en çok takip edilen Youtube fenomeni Enes Batur’un ‘Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?’ filmi vizyona girdiği ilk gün 200 bin izlenme ile tarihin en iyi Cuma açılışını yapan filmleri arasına girdi.

Eren Medya - ILS Vision yapımcılığında çekilen film. Box Office Turkiye “Sinemalarda yoğun ilgi var. ArifV216 ve Deliha2’ye seyircinin ilgisi devam ederken, Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmi hızlı bir açılışa imza atıyor” şeklinde tweet attı.

‘Hayallerinin peşinde koş’

Youtuber Enes Batur’un hayatından senaryolaştırılan film, çocuklar kadar anne-babaları da mutlu etti. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından “Çocukların tercihi sinemada Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? izlemek. Aklımda kalan cümle ‘Hayallerinin peşinde koş’ Enes Batur tüm eleştirenlere inat tebrikler azim, çalışma: mutluluk” mesajını yayınladı. Bir baba ise “Çocukların hayallerini aileleri ile paylaşmaları ne kadar önemliymiş. Belki bu filmi izlemesem ileride bunu anlayamayacaktım. Bir baba olarak bana bile çok şey kattı” dedi. Gazeteci, radyo programcısı Timur Akkurt da vizyon öncesinde “Gişe rekoru kırabilir. Bence tarihi bir gün olacak. Rekor gelirse şaşırmamak lazım” demişti, haklı çıktı.

Başrollerinde ünlü Youtuber Enes Batur ile birlikte Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci, Ceyhun Yılmaz, Kerem Fırtına gibi güçlü oyuncuların yer aldığı, yönetmenliğini Kamil Çetin’in üstlendiği filmde; Kafalar isimli kanal ile tanınan Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı ile Başak Karahan, Uras Benlioğlu, Reynmen (Yusuf Aktaş), Baturay Anar, Şeyda Erdoğan, Burak Güngör, Kaya Giray gibi sevilen Youtube fenomenleri de rol alıyor.

“Karneyi aldığıma göre hadi Enes Batur’a…”

Sosyal medyada yapılan yorumlar karneyi kapanların soluğu sinemalarda aldığını gösteriyor.

Yorumlar şöyle;

Furkan Aslan: Karnemi aldım Enes Batur abimin filmini izlemeye gidiyorum.

Armağan Bozkurt:Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmine baktım, önümüzdeki ilk seansların hemen hepsi kapalı gişe oynuyor.

TEOG Bitti: Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi salonlarda yer bulamıyoruz.

Diğdeem Aral: Çok iyi bir film ortaya koyulmuş, küçük kardeşim karne hediyesi olarak Hayal Mi Gerçek Mi filmine gelmeyi istedi, çok güzel zaman geçirdik izlerken. Mükemmelsin Enes Batur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.