Kesintisiz dizi keyfi FOXLIFE Pazar Maratonu’nda

FOXLIFE’ın en sevilen dizilerinden Speechless, Empire, Star ve Jane the Virgin yılın ilk dizi maratonunda arka arkaya yayınlanan bölümleriyle ekranlara geliyor.

Kesintisiz dizi keyfi yaşamak isteyenler için FOXLIFE’ın en sevilen dizileri Ocak ayı boyunca her pazar saat 15.00’te arka arkaya yayınlanacak bölümleriyle izleyicileriyle buluşuyor.

Bütün adaletsizliklere karşı durmak konusunda kararlı bir anne, göründüğünden de zeki bir baba ve biri beyin felci geçirdiği için özel ihtiyaçları olan üç çocuğundan oluşan mutlu bir ailenin lüks bir kasabaya taşındıktan sonra haksızlıklarla karşı mücadelelerini konu alan Speechless, 1. sezon son 5 bölümüyle 7 Ocak Pazar saat 15.00 FOXLIFE’ta.

Yaşanan onlarca şeyin arkasından kendilerini bir yol ayrımında bulan Lyon ailesinin üyelerinin tüm engelleri aşarak, imparatorluk üzerinde egemenlik kurmak istemesiyle birlikte gerilimin iyice tırmandığı Empire, 4. sezon son 5 bölümüyle 14 Ocak Pazar saat 15.00’te FOXLIFE'ta ekranlara geliyor.

Queen Latifah, Naomi Campbell ve Lenny Kravitz gibi birbirinden ünlü ismin yer aldığı ve Atlanta’da 3 genç kadının sektördeki yolculuğunu ekranlara getiren müzikal drama Star, 1. sezon son 5 bölümüyle 21 Ocak Pazar günü saat 15.00’te FOXLIFE’ta izleyicileriyle buluşuyor.

Geleneksel bir Latin ailenin geleneklerine bağlı ve bekaretini evleneceği erkeğe saklamak konusunda kararlı kızı Jane, bir doktor kontrolü esnasında yapılan bir hatayla kendini hiç beklemediği bir şeyin içinde bulur. Jane ve Rafael’in ebeveynlik savaşını izleyeceğimiz Jane the Virgin 3. sezonun ilk 5 bölümü ile 28 Ocak Pazar saat 15.00’te FOXLIFE ekranlarına geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.