Life in Pieces 3. Sezonuyla FOXLIFE’ta

Neşeli bir aile komedisi olan Life in Pieces, 3. sezonun yeni bölümleriyle 1 Ocak’tan itibaren her pazartesi saat 20.45’te FOXLIFE ekranlarına dönüyor.

Geçen yıllarla beraber her biri farklı yönlere ve hedeflere doğru ilerleyen geniş ve mutlu bir ailenin eğlenceli hikayesini konu alan Life in Pieces, yeni sezonuyla FOXLIFE ekranlarında devam ediyor. Her olayı olduğu gibi en komik haliyle kabul eden ve hayata pozitif bakan insanlarla dolu ailenin en küçük çocuğu Greg’in, kendi çocuğunun doğumundan sonra eşi ile birlikte ailesinin yanına dönmesiyle hayatları oldukça garip bir hal alıyor.

Farklı aile üyelerinin bakış açılarıyla kahkaha dolu anlar yaşatan Life in Pieces, 3. sezonun yeni bölümleriyle 1 Ocak’tan itibaren her pazartesi saat 20.45’te FOXLIFE ekranlarına geliyor.

Hollywood’un en prestijli yapımları ve en ünlü yüzlerini bir araya getiren FOXLIFE D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izlenebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Life In PiecesFOXLIFE
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.