“Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” filminin fragmanı izlenme rekoru kırdı

29 Aralık 2017 akşamı ilk kez Enes Batur’un Youtube kanalından yayınlanan Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filminin fragmanı izlenme rekoru kırdı. 12 saatte 1.6 milyon takipçi tarafından izlenen fragman Türkiye trendlerinde 1 numaraya yerleşti. Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filmi, 19 Ocak'ta sinema izleyicisi ile buluşacak.

Başrollerinde ünlü Youtuber Enes Batur ile birlikte Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci, Ceyhun Yılmaz, Kerem Fırtına gibi güçlü oyuncuların yer aldığı, yönetmenliğini Kamil Çetin’in üstlendiği, Eren Medya - ILS Vision yapımcılığında çekilen sinema filmi Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?’nin fragmanı dün akşam yayınlandı. Fragman Türkiye rekorunu kırarak 12 saatte 1.6 milyon kişi tarafından izlendi. 19 Ocak’ta vizyona girmeye hazırlanan filmde; Kafalar isimli kanal ile tanınan Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı ile Başak Karahan, Uras Benlioğlu, Reynmen (Yusuf Aktaş), Baturay Anar, Şeyda Erdoğan, Burak Güngör, Kaya Giray gibi sevilen Youtube fenomenleri de rol aldı.

Enes Batur’un kendi hayatından izler taşıyan filmde; iş yoğunluklarından dolayı babası ve annesi ile pek zaman geçiremeyen ve dünyası 6 yaşındayken babasının aldığı bilgisayardan ibaret olan bir çocuğun, Youtuber olma hayali ile ailesinin gelecek endişesi arasında kalması, ikilemleri ve bir yıldıza dönüşme serüveni eğlenceli bir dille beyazperdeye yansıtılıyor. Film; dijital dünyanın zihnimizde yarattığı soruya eğlenceli ve mizah dolu bir filmle cevap arıyor: Gençler hayallerinin peşinde mi koşmalı? Yoksa gerçeklerle mi yüzleşmeli?

İşte “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” filminin fragmanı:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.