East Village Pizza Sahibi THEFRANK, Müziğin Gücüne İnandığını İfade Etti

Müziğin etkili bir sanat olduğunu belirten East Village Pizza Sahibi THEFRANK, müziğin gücüne inandığını ifade etti. Amerika’daki restoranı ile pizza satışında bulunan ünlü sanatçı, müzik sektöründe de çalışmalara başladı. Sektördeki çalışmaları ve müzik kültürüyle ilgili açıklamalarda bulunan sanatçı, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Müzik, geçmişten günümüze kadim bir geçmişe sahip. Eski Türk kültüründe de önemli bir yere sahip olan müzik, insanın sorunlarını unutmasını ve kendisini çok özel hissetmesini olanaklı kılıyor.”

İnsanların, müzik sayesinde toplumsal sorunlara çok daha duyarlı olduğunu belirten THEFRANK, konuyla ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Müzik, yalnızca bir eğlence aracı değil. İnsanlar, geçmişte toplumsal sorunları müzik ile yansıtmışlar. Bu ise insanların acılarını en iyi şekilde yansıtmasını mümkün kılmış. Aslında şimdi de müziğe bakış açımızın temelinde bu husus yatıyor. Şarkı sözlerine baktığınızda, insanların duygularını ön plana çıkaran kelimelerin kullanıldığını görüyoruz. Bunların her biri, müzik kültürünün ne kadar kadim ve önemli olduğunu gözler önüne seriyor.”

“Müziğin Susması, İnsanların Kendilerini Çok Daha Kötü Hissetmesine Neden Olur”

“Müzik susarsa, insanlar dertlerine deva bulamaz.” diyen THEFRANK, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Bir sanat dalı olan müzik, insanların dertlerini unutmasını olanaklı kılıyor. Bunun yanı sıra toplumsal sorunlara en iyi çözümlere müzik ile ulaşılıyor. Bu hususların her biri, müziğin insana iyi gelen yanlarının açığa çıkmasını sağlıyor. Bu nedenle müziğin susmasının, insanların kendilerini kötü hissetmesine neden olacağını söylemek mümkün.”

“Müzik Oldukça Kadim Bir Tarihe Sahip”

Müziğin oldukça kadim bir geçmişe sahip olduğunu belirten THEFRANK, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Orta Asya Türk Devletleri’nde güzel sanatlara yoğun bir ilgi mevcuttu. Bunun yanı sıra dans da oldukça fazla talep görüyordu. Yani, müzik ve müzikle ilişkili sanatların her birinin, geçmişten günümüze dikkatleri üzerine çektiğini söylemek mümkün. Müziğin bu çok özel niteliklerinin, müziğe yakın olmamı sağladığına inanıyorum. Farklı tarzlarda çalışmalarda bulunmayı seviyorum. Bunun yanı sıra daha çok rave tarzını seviyor, bu alanda yenilikçi projelerde bulunuyorum. İlerleyen dönemlerde daha farklı projeler içinde yer alacağımı söyleyebilirim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.