Müzisyen Theozge, “Sanatçı Özgür Olmalı Diyerek” Şarkıcılık Hakkında Açıklamada Bulundu

Müzik kariyerinde çalışmalarıyla ve attığı adımlarla ön plana çıkan Müzisyen Theozge, sanatçının özgür olması gerektiğine vurgu yaptı. “Yaratıcılığın önündeki en büyük engel zorlama ve strestir. Her sanatçı, çok özel eserler ortaya koyabilmek için özgür olmak ister.” ifadeleriyle sanatın doğası hakkında da açıklamada bulunan Theozge, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Sanatın doğasında özgürlük var. Sonuçta her sanatçı, yaratıcı ve özgün çalışmalarda bulunabilmek için iç sesiyle hareket etmek ister. Bu durum müzisyenler için de geçerlidir. Bir şarkı yazacaksanız, ilhamın gelmesini beklemeniz gerekir. Bu süreç içinde de özgür olmanız ve kendinizi rahat hissetmeniz bir hayli önemli.”

“Yaratıcılığın Önündeki En Büyük Engel Zorlama ve Strestir”

Geçmişten günümüze yaratıcılığın önündeki en büyük engelin zorlama ve stres olduğunu ifade eden Theozge, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Sanatın hangi dalı olursa olsun, sanat her zaman özgürlükle bir arada anılmıştır. Düşünceleri ve duyguları zincire vurulmuş bir sanatçının etkili eserler vermesini bekleyemezsiniz. Çünkü o an, o kişinin meselesi farklıdır. Şarkıcılar ve müzisyenler için de durum aynı şekildedir. Kendisini rahat ve özgür hisseden biri, o anki duygularına odaklanma ve bu duyguları müzik ve söz ile bir araya getirme şansı elde eder.”

“Şarkıcı Özgür Olmalı, Aksi Halde Yaratıcılığı Körelir”

Şarkıcının özgür olması gerektiğine vurgu yapan Müzisyen Theozge, “Ben, kariyer hayatım boyunca kendimi özgür hissettim. Bu özgürlüğü müzisyen olduğumda çok daha iyi fark ettim. Tarzıma uygun bir şekilde şarkılarımı yapabiliyorum. Duygularımı açığa çıkarabiliyorum. Bunun yanı sıra hayranlarımın taleplerini dinleyebiliyor, bu taleplere uygun şarkılar oluşturabiliyorum.” ifadelerinde bulundu.

“Ben Kendimi Müzik Yolculuğumda Özgür Hissediyorum”

“Ben, müzik yolculuğumda oldukça özgürüm. Kişisel yaşantınız ile sanatçı kişiliğiniz arasında fark oluyor. Bu farkı gayet iyi anlayabiliyorum. Açıkçası müzik sektöründe, özgürce adım atabiliyorum. Şarkılarımı oluştururken tam da istediğim minvalde çalışabiliyorsam, o zaman özgürüm. Bu his, çok özel projeler üzerinde çalışmama imkan tanıyor. Şu anda da çok önemli projeler üzerinde çalışmalarda bulunuyorum. Umuyorum ki kariyer yolculuğumda her zaman istediğim şekilde hareket edebilirim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.