La Funeraria (2020)

Bir cenaze levazımatçısı olan Bernardo cenaze yakınlarının kendisinden talep ettikleri cenaze yıkama işlerini, ölen kişi için kefen alımını, bunun ölçülerini uygun hale getirip paketleme işlerini yapıp istenilen adrese satış işlemlerini gerçekleştiriyordur. Film izle bernardo tüm bu işlerin hepsini bulunduğu evinden hallediyordur. Bernardo’nun evinin ön tarafı normal görünürken arka tarafı bunun tam tersidir. Bernardo evinin ön tarafında müşterilerini karşılayabiliyorken evin arkasında bunu yapması mümkün değildir. Çünkü evin arkasında tabutlar, çelenkler ve daha fazlası yer almaktadır. Daha fazlası doğaüstü varlıkları içermektedir. Bernardo bunun nedeninin ölülerle alakalı iş yapmasından kaynaklandığını düşünüyordur. Zaten ölülerle iş yaptığı için bu durum onu çok da korkutmuyordur. Ama Bernardo bir gün gerçekten bu doğaüstü varlıklara ait daha fazla bilgi almak ister ve bir araştırmanın içine dalar. Ama bu araştırma onun sandığı kadar sorunsuz ilerlemez. Ardından Bernardo daha önce hiç bilmediği ürkütücü gerçeklerle karşı karşıya kalır. Bu arada Bernardo’nun Estela ve Irina adında iki ev arkadaşı vardır. Estela kocasını henüz kaybetmiştir. Bu durum onu yıkmıştır ama Estela kalan hayatını yalnız başına geçirmek istemediği için Bernardo ile evlenir ve kızı Irina’da mecburen onlarla birlikte yaşamaya başlar. Irina hiçbir şekilde Bernardo’yu sevmiyordur. Bu yüzden Bernardo’da Irina’ya karşı en ufak bir sevgi beslemiyordur. Peki sorunlarla birlikte sorunlu bir evde yaşayan bu ailenin başına neler gelecek? Beklemedikleri varlıklar aileye musallat olunca ailenin bir sonraki hamlesi ne olacak?

La Funeraria film izle karşımıza The Funeral Home adıyla da çıkabilmektedir. Dili İspanyolca olan filmi sitemizde Türkçe dublaj seçeneğiyle izleyebilirsiniz. 29 Ocak 2021 vizyon tarihli film tür olarak korku kategorisine girmektedir. Arjantin yapımı film 1 saat 26 dakika ekran süresine sahiptir. Filmin IMDB puanı 4.5’tir.

Filmin yönetmeni ve senaristi Mauro Iván Ojeda iken filmde Luis Machín, Celeste Gerez ve Camila Vaccarini gibi isimler yer almaktadır.

https://www.fullhdfilmizlesene.pw/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.