“Nigella ile Sofrada” lezzetli tarifleriyle 24Kitchen’da

Nigella Lawson’ın ağızları sulandıran muhteşem ama kolay tariflerini izleyicilerle buluşturan “Nigella ile Sofrada” 3 Ocak’tan itibaren her çarşamba saat 11.00’de 24Kitchen’da.

Ünlü İngiliz şef Nigella Lawson, farklı lezzetleri bir araya getiren hazırlaması kolay tarifleriyle mutfaklara geri dönüyor. Yeni programı “Nigella ile Sofrada” ile ailesi ve arkadaşları için hazırladığı birbirinden farklı ve renkli yemekler, 24Kitchen izleyicilerini lezzetli ve keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Nigella Lawson’ın tam anlamıyla bir deneyimsel lezzet şöleni vaat ettiği “Nigella ile Sofrada” 3 Ocak’tan itibaren her çarşamba saat 11.00’de 24Kitchen ekranlarına geliyor.

Dünyaca ünlü şefleri ve kaliteli içerikleriyle bir yemek kanalından çok daha fazlası olan 24Kitchen D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izlenebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.