‘Döndüm Ben’ filminin oyuncuları setin bitmesini istemiyor

5 gün önce çekimleri başlayan komedi türündeki Döndüm Ben filminin oyuncuları arasında kahkaha ustalarından Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Sadi Celil Cengiz de yer alıyor. Komedinin usta isimlerine ise, Erdal Küçükkömürcü ve Dilara Öztunç da eşlik ediyor.

Nadir Yakut ve Serkan İyisezer'in yapımcılığını üstlendiği Döndüm Ben filminin setinde yaşanan gülme krizleri ve komik diyaloglar, oyunculara ve set ekibine eğlenceli anlar yaşatıyor. Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı'nın yaptığı filmin oyuncuları setin bitmesini hiç istemiyor.

Beykoz, Kadıköy ve Maslak üçgeninde çekilen Döndüm Ben filminin baş rollerini Ayhan Taş, Burak Satıbol, Erdal Küçükkömürcü, Sadi Celil Cengiz, Dilara Öztunç, Yiğit Arı ve Dost Elver paylaşıyor.

Bir an da hayatını değiştirme kararı alan takıntılı bir kişiliğe sahip olan Cenk'in (35) eşini ve işini değiştirme kararı aldığı an da, karısı Melda (29) ise çocuk yapma kararı almıştır. Çareyi en yakın arkadaşı Samet'e içini dökmekte bulur. Samet ise Cenk'i bir cast ajans sahibi Özgür'e yönlendirir. Olaylar silsilesi ve kahkaha tufanı tam da burada başlamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.