Sementa’nın en tarz kadın hırka modelleri

Hırkalar, kadınların giysi kombinlerinde en çok kullandığı tamamlayıcı ürünlerdendir. Kadın hırka çeşitleri üretildiği kumaşlara göre hemen her mevsim kullanılabildiği için de sıklıkla aranan parçalar. Kadın hırkaları çok tercih edilen giyim ürünlerinden olduğu için piyasada da her tarz, her renk ve her modelde hırka bulmak mümkün. Fakat hırka seçiminde kaliteyi ilk planda tutanlar yıllardır olduğu gibi Sementa’nın kadın hırka modellerini tercih edeceklerdir. İster klasik ister spor, tarzınız ne olursa olsun yılın her sezonunda kullanabileceğiniz kadın hırka modelleri Sementa’nın geniş koleksiyonunda bu yıl da yerini almış bile. Sementa kadın hırka çeşitlerinde her kadının gardırobunda mutlaka bulunan siyah hırkalara yer vermiş. Son derece kullanışlı olan siyah hırkaları her tarza uyum sağlayacak şekilde kısa ve uzun çeşitleri ile Sementa’da bulmanız mümkün. Siyah modellerin yanında yılın trend renkleri olan sarı, vizon, gri, pudra ve toprak tonlarında tek renk hırkalar ile canlı renklere sahip desenli kadın hırka modelleri de Sementa’da. Ayrıca bu koleksiyonda bordo, kırmızı ve pembe gibi çarpıcı renklerdeki hırkalar ile çiçek desenli ve çizgili modeller de mevcut.

Son yılların modası olan Retro modeller ise Sementa’nın kadın hırkaları içinde ayrı bir yere sahip. Kareli ve geometrik desenli hırkalar geçmişten gelen esintiyi günümüze taşıyarak farklı bir tarz yakalamanıza olanak verirken nakış işlemeli modeller de stilinizin vintage görünmesini sağlıyor. Retro tarzın bir göstergesi ise bebe ve şal yakalar ile cepli ve büyük düğmeli modeller. Ayrıca toka detayı, oversize kesimler ve kimono ile ceket kalıbında tasarlanmış hırkalar da yetmişlerin modasına göz kırpan parçalar. Tüylü ve kapitone ile diz seviyesine kadar inen uzun hırka kadın modelleri ise modern tarz. Bileklerinize kadar vücudunuzu saran önü açık modeller ile leopar desenli çeşitler zarafete ve dişiliğe vurgu yapıyor.

Geniş seçeneklerin yer aldığı Sementa kadın hırka modelleri her yaştan her tarz kadına hitap ediyor. Kısa klasik modellerin yanında spor uzun hırka kadın modelleri de yer alıyor. Spor giyinenlerin en çok tercih ettikleri modeller ise genellikle kadın kapüşonlu hırka çeşitleri oluyor. Boydan fermuarlı hırka kadın modelleri ise spor tarzınızın daha da ön plana çıkmasını sağlıyor. Mevsimlik giyim için tasarlanmış triko kadın hırka modelleri ile kışlık yün hırkaların her renk ve çeşidini özgün tasarımların yaratıcısı ve kalitenin markası Sementa’da uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.