Yeni dizi Better Things FX’te başlıyor

Pamela Adlon’a Altın Küre adaylığı getiren yeni dizi Better Things, 1. sezon ve 2. sezon bölümleriyle FX’te başlıyor. 5 Ocak Cuma günü saat 01.25’te ilk iki bölümüyle ekranlara gelecek dizi, 1. sezonun hemen arkasından 12 Ocak’ta 2. sezonuyla da FX ekranlarında olacak.

Başrolde Pamela Adlon’u izleyeceğimiz, bir yandan üç çocuğunu büyütürken bir yandan da oyunculuk kariyerinde yükselmeye çalışan bekar anne Sam Fox’un hikayesini anlatan Better Things, 1. ve 2. sezon bölümleriyle FX’te başlıyor. Pamela Adlon’a dizideki başarılı performansıyla bu yılın Altın Küre Ödülleri’nde Müzikal ya daKomedi Dalında TV Dizilerinde En İyi Kadın Oyuncu dalında adaylık getiren dizi, hayatında var olan herkesi ve her şeyi dengelemek için çabalayan Sam’le birlikte izleyicilerine eğlenceli ve dürüst bir bakış açısı sunuyor.

5 Ocak Cuma günü saat 01.25’te ilk iki bölümüyle ekranlara gelecek yeni dizi Better Things, 1. sezonun hemen arkasından 12 Ocak’ta yayınlanacak 2. sezonuyla FX ekranlarına geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.