MOİ Sahne’de sanat programı

İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne Ocak ayında birbirinden renkli oyunlara, gösterilere ve konserlere ev sahipliği yapacak. 2018 yılının ikinci haftası etkinlik takvimi şöyle:

10 Ocak Çarşamba, saat 20.30’da Tiyatro Oyunu ‘Yetersiz Bakiye’

Komedi oyunu ‘Yetersiz Bakiye’ MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Oyun, kredi kartı borçları yüzünden evlerindeki odalarını iki kişiye kiraya vermek zorunda kalan evli bir çiftin komedisini anlatıyor. Odaları kiralayanlardan biri evli adamın borcu olduğu mafya babası, diğeri ise direk dansçısı olunca işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Mizah Sanatçısı Murat Kürüz’ün yazıp yönettiği oyunda; Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Eylül Öztürk ve Cengiz Şahin rol alıyor.

14 Ocak Pazar, saat 13.00’da Çocuk Oyunu ‘Kare Takımı’

TRT Çocuk ekranlarında çocukların severek izlediği çizgi dizi ‘Kare Takımı’, tüm eğlenceli karakterleriyle MOİ Sahne’de çocuklarla buluşuyor. Kare Takımı’nın sahneye uyarlanmış müzikal çocuk oyunu çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici dakikalar yaşatıyor.

14 Ocak Pazar, saat 19.00’da Tiyatro Oyunu ‘Ömürsün Doktor’

Komedi oyunu ‘Ömürsün Doktor’ MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. "Anton Çehov, yaşadıklarını ve öykülerini büyük bir samimiyetle seyircisiyle paylaşıyor. Olaylar Rusya’da mı geçiyor yoksa Türkiye’de mi? İyi bir yazarın elinden çıkmış iyi bir öykü, yer ve zaman tanımaz. Rusya’da da geçebilir, Türkiye’de de! Çehov, Türk seyircisine hiç bu kadar yakınlaşmamış, öyküleri hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı nitekim… Bu sürpriz prodüksiyonda, tiyatro dünyasının birbirinden güçlü oyuncularıyla canlanan öyküler, gala gecesinde seyirciyi kahkahaya boğacak. Kalemiyle olduğu kadar, doktorluk mesleğiyle de bilinen Anton Çehov’a, anlattığı bunca güzel ve komik öyküden sonra, bizler de “Ömürsün Doktor” diyoruz." Yapım: Sercan Şahinkaya. Oynayanlar: Cem Özer – Betül Şahin – Fulden Akyürek – Soydan Soydaş – Ateş Fatih Uçan – Fırat Çöloğlu – Doğan Bekdoğdu . Yöneten: Kubilay Zerener

Etkinliklerin biletleri www.biletix.com’dan ve MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyor. Tüm etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi www.moisahne.com adresinden alınabiliyor.

AYRINTILI BİLGİ

Mall of İstanbul, MOİ Sahne

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey

Başakşehir/İstanbul

İletişim: 0212 801 10 88/ 400 [email protected]

www.moisahne.com

Instagram: @moisahne

Anahtar Kelimeler:
MOİ Sahne
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.