Saç Ekimi Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Saç ekimi ile ilgilenen herkesin en merak ettiği konular arasında saç ekimi fiyatları geliyor. Türkiye'de özellikle İstanbul'da bu fiyatlar oldukça uygunken; yurt dışında oldukça yüksek gözüküyor. Sırf bu sebepten İstanbul ve Türkiye şu an saç ekiminde dünya merkezi haline gelmiş durumda.

Peki saç ekim fiyatlarının çok düşük olması, ya da çok yüksek olması ne ifade ediyor? Ucuz etin yahnisi ne zaman belli olur? Ne zaman kazıklanırız? Saç ekim fiyatları ile ilgili bilinmeyenleri Lale Saç Ekim Merkezi 'nden Lale Keskin'e sorduk.

Saç ekim fiyatları neden büyük farklılıklar gösteriyor?

Lale Keskin : Kullanılan teknikler ve operasyonu yapan kişi en önemli etkenler. Size PRP, bakım seti, yıkama ve kontrol dahil olmak üzere bir set sunanlar, bunları sunmayanlara nazaran daha yüksek fiyat talep edebilirler.

2000-3000TL'ye saç ekimi yaptığını söyleyen merkezlere güvenmeli miyiz?

Lale Keskin : Sağlığınız ve tekrar saçlarınıza kavuşabilmeniz için, bu tarz yerlere asla güvenmemeniz gerekmektedir. Saç ekimi geri dönüşü zor bir operasyondur. Sadece ekilen saçlara değil, enseden alınan saçlara zarar gelme ihtimali vardır.

İdeal bir saç ekim operasyonu için ne kadar bütçemiz olmalı, ne kadar paramızı köşeye ayırmalıyız?

Lale Keskin : Burada kullanılan saç ekim tekniklerine ve alınan hizmetlere göre fiyatlar değişebilir. Minimum 6,000TL'den başlayarak 20,000TL'ye kadar değişiklik göstermektedir.

Yurt dışında bu operasyonlar 15-20 bin dolarlara kadar çıkıyor, Türkiye'de ne kadar fark ediyor?

Lale Keskin : Türkiye'de bu fiyatlar hem yarışından daha azına, hem VİP hizmet ve otel ağırlama dahil olarak; hem de daha yoğun greft ekimi ile gerçekleşmektedir. Bu yüzden İstanbul bu alanda Türkiye'nin en avantajlı sac ekim merkezidir.

PRP ve operasyon sonrası kullanılması gereken ilaçlar fiyata dahil olmalı mı?

Lale Keskin : Evet, operasyon öncesinde PRP ve sonrasında kullanılması gereken ilaçlar ve bir aylık bakım seti bizim fiyatlarımız içindedir.

Saç ekimi merkezinize nasıl ulaşabiliriz?

Lale Keskin : Lalesacekimi.com ve +90 542 203 35 38 numaralı telefondan bizlere iletişim sağlayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.