The X-Files yeni sezonuyla FOXCRIME’da

Dünya çapında milyonlarca hayranı olan ve heyecanla beklenen fenomen dizi The X-Files, 2016 yılı Ocak ayında yayınlanan 6 bölümlük özel sezonundan sonra şimdi de yeni sezonuyla 4 Ocak Perşembe günü Amerika yayını ile aynı anda saat 07.30’da FOXCRIME’da izleyicileriyle buluşuyor.

1993 yılında başlayan, yayınlanan on sezonuyla kült diziler arasında yerini alan unutulmaz dizi The X-Files, ikonik karakterleri, farklı ve cesur hikaye anlatımıyla FOXCRIME ekranlarına geri dönüyor. Geçtiğimiz Ocak ayında 6 bölümlük özel sezonu ile hayranlarını sevindiren ve 16 milyon kişi tarafından izlenen dizi, 11. sezonu ile Amerika yayını ile aynı anda FOXCRIME ekranlarına geliyor.

The X-Files’ın iki ana karakteri, biri inançlı diğeri ise şüpheci olan FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully gizli güçlerin tüm engelleme çabalarına rağmen garip ve açıklanamayan olayları araştırmaya devam ediyor. Başrollerini ünlü oyuncular David Duchovny ve Gillian Anderson’ın canlandırdığı ve “inanmak isteyenlerin” heyecanla beklediği dizi “The X-Files”, 4 Ocak Perşembe günü saat 07.30’da, tekrar bölümüyle de 20.30’da FOXCRIME’da.

Anahtar Kelimeler:
The X-FilesFOXCRIME
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.