Safir ile saç ekiminde yara izi kalmadan 2 kat hızlı iyileşme ve tıraşsız ekim

Nadir bulunan, bin yıllardır hem erkek hem de kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan ve güzellikleriyle göz kamaştıran değerli taşlar, estetikte de fark yaratıyor. Elmastan sonra en sert doğal taş olan safir, keskinliği ile saç ekiminde yara izi kalmadan 2 kat hızlı iyileşme ve tıraşsız ekim yapılabilmesine olanak tanıyor.

Altın, elmas, safir gibi pek çok değerli taş, cilde dost özellikleriyle estetik uygulamalarda sıklıkla kullanılıyor. Estetikte kullanılan en son değerli taş safir oldu. Ucu safir kaplı mikro iğneler, saç ekiminde hızlı iyileşme sağladığı için tercih edilmeye başlandı. Keskin bir taş olan safir sayesinde cilde zarar vermeden hızlı bir şekilde kanal açılabiliyor; saç, sakal ve kaş ekimi gibi uygulamalarda iyileşme süresi çok daha kısalıyor.

Safir Perkutan tekniği ile tıraşsız, yara izi olmadan saç ekimi yapılabiliyor

Safir Perkutan yöntemi ile 2 kat daha sık, hızlı ve doğal ekim yapılabildiğinin altını çizen Estethica Levent Hastanesi Dr. Emin Gül, yeni yöntemle ilgili şu bilgileri verdi: “Safir uçlu iğneler kullanılarak ciltte 3 boyutlu ve doğal açılı kanallar açılabiliyor. Tıraşsız saç ekimi yapabilmemize olanak tanıyan bu yöntemde açılan kanallar saç kökleriyle aynı boyutta olduğu için ekim yapılan dokuya verilen zarar azalır ve iyileşme hızı yaklaşık 2 kat artar. Safir Perkutan tekniğinde kişi 2 gün sonra sosyal yaşamına dönebilir; ekilen saçlar, 3’üncü aydan itibaren uzamaya başlar.”

Ayrıca Safir Perkutan tekniğinde santimetrekareye 70 ila 80 kök ekilerek sık bir görünüm elde edilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
EstetikSaç EkimiEstethica
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.