TikTok Video İndirme Rehberi

TikTok sosyal medya platformu, sürekli olarak artan kullanıcı sayısıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu mecradan video indirmek ise yapılacak paylaşımların değerini doğrudan arttıran bir özelliktir. Çünkü kişiler, özellikle trend içerikleri cihazlarına kaydederek geliştirmeyi ve böylece profillerinin trafiğini yükseltmeyi amaçlar. Gereksinimlerin doğru biçimde karşılanması adına da TikTok video indir hizmetine çok sık başvurulur.

Videoları kaydetmek aslında çok zor değildir. Ancak genel olarak yetersiz uygulamalar, görüntülerin içerisinde bulunan filigranları silemez. Bu da orijinal içerik üretiminin önüne geçer. Bir diğer olumsuzluk ise düzenleme yapmaya çalışırken video ayarlarının bozulmasıdır. Paylaşımın hangi kullanıcıya ait olduğunun görünmemesi ve yüksek kaliteli olması için TikTok filigransız video indir özelliğinden yararlanmak gerekir.

Tarayıcı Eklentileri Kullanmak

Uygulama hem içerik sahibini hem de kendini korumak adına videolar indirilirken filigran eklemesi yapar. Fakat diğer kullanıcılar doğal olarak bu durumdan hoşnut değildir. Bu yüzden etiketsiz görüntülere ulaşmak için farklı yollar aranır. Mobil cihazlar ve bilgisayarlarda TikTok video indir içinse çeşitli tarayıcı eklentilerine rastlamak mümkündür.

Sorunsuz ve kimin olduğu anlaşılmayan içerikler için tarayıcılarınıza farklı eklentileri yükleyebilirsiniz. Böylelikle istediğiniz görüntüleri elde etme şansına sahip olursunuz. Verilen hizmetler, masaüstü ve mobil uyumlu şekildedir. Yapmanız gerekense kopyaladığınız URL’yi eklentiye yapıştırarak indir komutu vermektir. Android, iOS veya işlemcisi fark etmeksizin tüm bilgisayar sistemleri üzerinde eklentileri kullanabilirsiniz.

Ekstra bağlantılarla uğraşmak çoğu zaman daha zorlayıcıdır. Belirli aralıklarla yapılan güncellemeler veya tarayıcıların sorun yaşatabileceğini de göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca TikTok filigransız video indir işlemlerini çok daha rahat yapmak istiyorsanız, mutlaka online site araçlarını kullanmalısınız.

Online İndirme Siteleri Kullanmak

Online TikTok video indir aracı, pratik bir şekilde içeriklere ulaşmanız için en iyi yardımcıdır. Özellikle instatakipci.com sitesi üzerinden tam olarak istediğiniz gibi görüntülere erişebilirsiniz. Üstelik tüm videolar filigransız bir haldedir. Böylece isterseniz düzenleme yapabilir isterseniz de ufak detaylar eşliğinde paylaşabilirsiniz. Her türlü cihaz yardımıyla kullanabileceğiniz araçtan aşağıdaki adımları takip ederek yararlanabilirsiniz:

  • İlk yapılması gereken TikTok videosunun URL’sini kopyalamaktır.

  • Alınan link, site üzerindeki aracın kutucuğuna yapıştırılmalıdır.

  • Sonra ise indir butonu yardımıyla işlemler başlatılmalıdır.

  • İndirme süreci tamamlandıktan sonra tekrar aynı butona basılması gerekir.

Son derece basit biçimde gerçekleşeceğiniz işlemler sonucunda mp3 ve mp4 formatlarından birini seçerek TikTok filigransız video indir kayıt aşamasını bitirebilirsiniz.

TikTok Video İndirme Aracı ile Video İndirirken Kalite Düşmesi Yaşanır Mı?

Instatakipci.com sitesi tarafından ücretsiz bir şekilde beğenilere sunulan TikTok video indir aracını kullanarak indirdiğiniz içeriklerde asla kalite problemi yaşamazsınız. Görüntülerin tamamı HD özelliğe sahip olarak cihazlarınıza yüklenir. Android ve iOS ile birlikte bilgisayarlarınıza yüksek çözünürlüklü içerikleri indirebilirsiniz. Bu noktada TikTok’tan alacağınız videoların kalitesine de dikkat etmeyi unutmamalısınız.

TikTok Video İndirme Aracı ile Filigransız Video İndirilebilir mi?

Videolara ulaşırken en büyük sorunların başında filigranlı olması gelir. Ancak online site üzerinden yapılan işlemlerde TikTok filigransız video indir ayrıcalığını yaşamak oldukça kolaydır. Kullandığınız araç sayesinde hem kısa sürede hem de yüksek kalitede içerikleri filigransız olarak kaydedebilirsiniz. Bunun için internete bağlı herhangi bir cihazınızın olması yeterlidir. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarla beraber akıllı mobil aygıtlardan kolaylıkla işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Problemlerle karşı karşıya kalmadan yapmanız gerekenleri hızlı bir şekilde uygulayabilir ve sonucun keyfini çıkarabilirsiniz. Filigran olmadan TikTok video indir özelliğinden şu şekilde yararlanabilirsiniz:

  • Bilgisayar veya mobil cihaz tarayıcıları üzerinden tiktok.com web sitesine öncelikli olarak girilmelidir.

  • Üstteki menü bölümüne tıklanması gerekir.

  • Açılan kısımda trend bağlantısı aracılığıyla TikTok video listesine erişilmelidir.

  • İndirmek istediğiniz videoyu bu alanda bulmalısınız.

  • İçeriğe ulaştıktan sonra ise paylaş butonu tıklanmalıdır.

  • Paylaşma adımında video bağlantısının linki kopyalanarak alınmalıdır.

  • URL, ücretsiz TikTok filigransız video indir bölümüne yapıştırılmalıdır.

Gerekli işlemleri tamamlamanızla birlikte hiçbir sorun yaşamadan videoları istediğiniz şekilde hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

TikTok'un Kendi İndirme Özelliğini Kullanmak

Sosyal medya platformundan içerik almak için kullanılabilecek bir diğer yöntem ise TikTok’un kendi uygulamasıdır. İndirilen videoların çevrim dışı paylaşılmasına olanak tanıyan teknikten faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte özellikten yararlanmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı koşulların olduğu bilinmelidir. Detaylar şu şekilde sıralanır:

  • Farklı kullanıcıların videoları indirmesi için hesap sahiplerinin buna müsaade etmesi gerekir.

  • Gizli hesaplardan içerik alınması ayarı, otomatik olarak kapalı tutulur.

  • 16 yaşından küçük kullanıcıların hesaplarından da video alınamaz.

  • Profilinizi herkese açık hale getirirseniz, indirme işlemleri için onay vermiş olursunuz.

  • Ayarın kapatılması sonucunda hiçbir kullanıcı görüntüleri indiremez.

  • Video indirme ayarı kapalıyken diğer kişiler, görüntüleri alamayacağı gibi aynı zamanda canlı fotoğraflarla birlikte GIF oluşturamaz ve diğer platformlarda da paylaşamaz.

  • Yapılacak paylaşımlar yalnızca hesabınızdaki videonun linkini gösteren şekilde olur.

TikTok video indir için kullanıcıların verdikleri izinler çok önemlidir. Yapacağınız düzenlemelerle kimlerin görüntülerinizi kullanabileceğini de belirlemiş olursunuz.

Herkese açık profil ayarına sahip olan hesaplardan video almak oldukça kolaydır. Görüntü üzerinde ok simgesine dokunmak ve daha sonra kaydetme işlemini yapmak yeterlidir. Unutulmaması gerekense bu şekilde alınacak videoların filigranlı olacağıdır.

Video İndirme Ayarları

Kullanıcıların paylaştığı görüntüleri almak için gerekli ayarların yapılmış olması gerekir. Takip ediyor olsanız bile kişilerin profilleri gizliyse TikTok filigransız video indir işlemi yapılamaz. Siz de içeriklerinizin alınmasını istemiyorsanız, ayarları düzenlemelisiniz.

Uygulama üzerinden profilinize girerek bu özelliği aktif edebilir veya kapatabilirsiniz. Sağ üstteki 3 satır simgesini tıklayarak gizlilik kısmını öncelikle açmalısınız. Bu alanda indirmeler için belirlenen komutlara göre hareket etmeniz mümkündür. Aynı zamanda buradan alınacak videoların etiketli olacağı bilinerek işlem yapılmalıdır. Orijinal ve filigransız TikTok video indir özelliği için mutlaka online siteden yardım almanız gerekir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.